TEAM & ORGANISATIE

Ons bedrijf is ingedeeld in een drietal teams: Kwekerij, Verkoop en Logistiek.

Kwekerij

Alles begint bij het kwekerij team, zij zorgen ervoor dat de kleinste stekjes uitgroeien tot volwassen planten die gereed zijn om naar de consument te gaan. Het team regelt alles wat er met de kwekerij te maken heeft en doet ook alle werkzaamheden aan de planten, zoals het oppotten, wijderzetten en verkoop klaar maken.
Edwin
John
Ruud
Miguel
Mitchell
Pascal
Leendert
Frank

Verkoop

En als de plant dan uitgegroeid is, komt de tijd dat deze naar een tuincentrum, bloemist of bouwmarkt gaat. Het verkoop team zorgt ervoor dat de klanten op de hoogte zijn van ons assortiment en verzorgt de verwerking van alle orders.
Erik
Stanley
Christel

Logistiek

En als laatste maar zeker niet het minste moeten de planten ook daadwerkelijk worden afgeleverd bij onze klanten. De mannen van logistiek zorgen ervoor dat de karren met planten op het juiste moment worden verstuurd in samenwerking met onze logistieke partners.
Paul
Marc

Jij?

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we regelmatig op zoek naar een gezellige collega die van aanpakken houdt. Lijkt het jou wat, mail ons dan je contactgegevens en wie weet nodigen we jou uit voor een kopje koffie.