Team

Erik van der Voort en Edwin van der Knaap werken al zo’n 25 jaar in de grassen. Op 1 januari 2012 zijn ze samen een nieuw bedrijf gestart: AMIGRA, een samenstelling van AMI (Frans voor vriend) en GRA (grassen). Erik en Edwin zijn meer dan vrienden van de grassenfamilie; ze zijn verslaafd aan gras.  

Erik van der Voort

ONDERNEMEND & EERLIJK

Ik heb graag contact met onze klanten en zorg dat het administratieve plaatje klopt.
Daarnaast houd ik ook de ontwikkelingen op ICT gebied in de gaten.


“Gras is oersterk, vooral het wintersilhouet vind ik waanzinnig mooi”


Als ik niet tussen de grassen te vinden ben dan ga je me tegenkomen in de buurt van mijn oude Citroëns waar ik graag aan sleutel. Daarnaast stap ik vaak in de 2CV om te rijden als coureur in een 2CV Racing Cup competitie.

Edwin

ONDERNEMEND & BEVLOGEN KWEKER

Ik draag zorg voor de opkweek van alle planten maar ook voor alles op het gebied van inkoop.
Altijd op zoek naar verbeteringen en nieuwe uitdagingen!


“Gras is er in zoveel variëteiten en kleuren. Ik blijf me verassen over de grote diversiteit”


In het weekend pak ik vaak mijn racefiets om eens flink stuk door te trappen. Verder ben ik gek op schaatsen op natuurijs (en daarna gezellig ’n biertje drinken)

Paul

DAADKRACHTIG & OOG VOOR DETAILS

Logistieke planning en administratie neem ik voor mijn rekening. Dit houdt in dat ik er voor zorg dat alle planten op tijd geleverd worden bij onze klanten.


“Gras is in zijn vele uitvoeringen een verrijking voor elke tuin”


Als hobby heb ik een levend schilderijin de vorm van een groot aquarium in de woonkamer staan. Verder volg ik de formule1 op de voet.

 

Annemiek

FANATIEK & ONBEVANGEN

Bij AMIGRA ben ik verantwoordelijk voor alles wat met verkoop en lange termijn verkoop te maken heeft. Ook bedenk ik samen met klanten en eindklanten hoe we de verkoop op een tuincentrum kunnen optimaliseren.


“Gras? Is uber stoer en duikt overal op! Je kan er niet meer omheen, super gaaf!”


In mijn vrije tijd scheur ik rond in mijn zwarte Opel GT en ga regelmatig naar de fitness of een stuk skaten.

Jij?

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we regelmatig op zoek naar gezellige collega’s die van aanpakken houden. Lijkt het jou wat om bij ons te werken? Mail dan je contactgegevens en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie!